Bronstornet Fastigheter

Frågor & svar

Allmänna frågor

Hur köper jag en bostad av er?

För att få förtur till kommande projekt behöver du anmäla ditt intresse innan säljstart. Skicka ett mejl eller använd kontaktformuläret. Innan en försäljning blir offentligt erbjuds alltid registrerade köpare förtur. På så sätt försäkrar du dig om att köpa din favoritbostad i projektet, före alla andra. Därefter, när försäljningen offentliggörs, sker kontakt via ansvarig fastighetsmäklare.

Jag har en bit mark men vet inte vad som går att bygga på den. Hur ska jag göra?

Hör av dig till oss så kikar vi på det tillsammans. Finns det möjlighet till bostadsutveckling på din fastighet kan ett köp vara intressant, eller kanske ett samarbete. Beroende på objekt och potential. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vilka städer bygger ni i?

Vi utvecklar bostäder på attraktiva platser i hela Sverige. Några av våra kommande och pågående projekt hittar ni under Våra projekt, där vissa projekt fortfarande är i utvecklingsfas. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

När jag köper hus innan byggstart, kan jag välja egna kulörer och material?

Det finns inget generellt ja eller nej utan beror helt på projektets utformning. Kontakta oss för mer info angående just ditt bostadsköp.

Vad utmärker en bra fastighetsutvecklare?

För oss är kompetens och erfarenhet utav byggsektorn och entreprenad superviktigt för att kvalitetssäkra bostäderna som byggs. Fastighets- och processhantering, projekteringsvana, engagemang, lyhördhet… Listan kan göras lång. Det är inget lätt jobb, men det viktigaste för oss är kärleken till resultatet, d.v.s. bostaden som blir till ett hem när köpare flyttar in. Det är det som driver oss, det betyder allt.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Skicka ett meddelande

Kontaka oss: kontakt@bronstornet.se
Vi svarar så snabbt vi kan.

fem

Tryggt & proffsigt!

Det är en stor händelse att köpa bostad och då behöver man verkligen någon som är proffsig, engagerad och lägger ner sin själ i att göra ett bra jobb. Det kändes väldigt tryggt att köpa hus utav Bronstornet Fastigheter som har varit tillmötesgående genom hela processen.

Marlen Norling

fem

Jag älskar mitt hem!

Så fort jag fick se mitt nya boende på Hemnet så visste jag att jag ville bo här. Och eftersom jag var tidigt ute så fick jag välja material. Tack Bronstornet. Jag älskar mitt hem.

Karin McKinney

recension

Läckra & smarta bostäder!

Proffsigt och kunnigt fastighetsbolag. Riktigt läckra och smarta bostäder.

Stefan Larsson

Våra partners

Låt oss berätta mer

Vi skapar hem för alla

Kontakta Bronstornet Fastigheter så berättar vi mer.