Köpa hus eller lägenhet?

Att köpa hem av Bronstornet Fastigheter

När vi skapar bostäder har vi dig i åtanke som värdesätter komfort och kvalité. Att köpa hus eller lägenhet ska vara tryggt och enkelt. Vi finns med dig hela vägen. Det bästa vi vet är känslan av en nöjd familj i ett hem vi har skapat.

Så mycket mer än att bara köpa hus

Hållbara & stilfulla hem för alla

Att köpa hus eller annan ny bostad är en stor investering vilket lätt kan kännas nervöst och läskigt, men har du köpt bostad av Bronstornet Fastigheter kan vi försäkra dig om att du kan vara lugn. Med vår långa erfarenhet och kunskap i nära samarbete med stabila partners har vi allt som krävs för att leverera en högkvalitativ, stilfull och hållbar nyckelfärdig bostad till alla. Bolaget må vara ungt, men kunskapen är mångårig.

Så mycket mer än att bara köpa hus

Vi skapar hem att trivas i

Vi fokuserar på det som är viktigt på riktigt och jobbar alltid tätt tillsammans med våra samarbetspartners för att tryggt kunna utveckla våra bostäder med kärlek. Bronstornet Fastigheter skapar inte bara bostäder, vi skapar hem för människor att bo och trivas i länge.

Så går det till

Vår metod

ikon

Markförvärv och projektering

Sker i attraktiva områden utifrån miljö, kommunikation m.m.

ikon

Projektering

Utifrån förutsättningarna hittar vi de bästa lösningarna.

ikon

Byggnation

Vi bygger moderna, högkvalitativa och hållbara bostäder.

ikon

Efter köp och inflytt

Du kan känna dig trygg och veta att du gjort en bra investering.

fem

Tryggt & proffsigt!

Det är en stor händelse att köpa bostad och då behöver man verkligen någon som är proffsig, engagerad och lägger ner sin själ i att göra ett bra jobb. Det kändes väldigt tryggt att köpa hus utav Bronstornet Fastigheter som har varit tillmötesgående genom hela processen.

Marlen Norling

fem

Jag älskar mitt hem!

Så fort jag fick se mitt nya boende på Hemnet så visste jag att jag ville bo här. Och eftersom jag var tidigt ute så fick jag välja material. Tack Bronstornet. Jag älskar mitt hem.

Karin McKinney

fem

Läckra & smarta bostäder!

Proffsigt och kunnigt fastighetsbolag. Riktigt läckra och smarta bostäder.

Stefan Larsson

Våra partners

Låt oss berätta mer

Vi skapar hem för alla

Kontakta Bronstornet Fastigheter så berättar vi mer.