Bostadsutvecklare

Bronstornet Fastigheter

Med kompetens och erfarenhet inom bygg, mark och projektering, skräddarsyr vi som bostadsutvecklare våra projekt efter område och miljö och skapar optimala förutsättningar för riktigt bra bostäder.

En bostadsutvecklare att lita på

Vi ser möjligheter istället för problem

Som bostadsutvecklare jobbar vi med naturen och kan skulptera vackra byggen utifrån svår terräng. Vi skapar boendemiljöer med förutsättningarna som finns och ser den unika potentialen för varje hem. Självklart gör vi allting utan att tumma på kvaliteten.

Bostadsutvecklare

Vi skapar hem för alla

Vi har varit verksamma länge, därför vet och förstår vi att man kan göra missar och stöta på hinder i ett bygge. Med vår vana förekommer vi problemen. Det gör att vi har kapacitet att projektera moderna smarta hem från start, utan att lämna någonting åt slumpen. Vi ser till att vår byggnation passar in i området och skräddarsyr bostäderna i projekten därefter. Istället för att se ett berg som en omöjlig plats att bygga på, klättrar upp på berget och skapar möjligheter för hem med enastående utsikter.

Så går det till

Vår metod

ikon

Markförvärv och projektering

Sker i attraktiva områden utifrån miljö, kommunikation m.m.

bostadsutvecklare

Projektering

Utifrån förutsättningarna hittar vi de bästa lösningarna.

ikon

Byggnation

Vi bygger moderna, högkvalitativa och hållbara bostäder.

ikon

Efter köp och inflytt

Du kan känna dig trygg och veta att du gjort en bra investering.

fem

Tryggt & proffsigt!

Det är en stor händelse att köpa bostad och då behöver man verkligen någon som är proffsig, engagerad och lägger ner sin själ i att göra ett bra jobb. Det kändes väldigt tryggt att köpa hus utav Bronstornet Fastigheter som har varit tillmötesgående genom hela processen.

Marlen Norling

fem

Jag älskar mitt hem!

Så fort jag fick se mitt nya boende på Hemnet så visste jag att jag ville bo här. Och eftersom jag var tidigt ute så fick jag välja material. Tack Bronstornet. Jag älskar mitt hem.

Karin McKinney

fem

Läckra & smarta bostäder!

Proffsigt och kunnigt fastighetsbolag. Riktigt läckra och smarta bostäder.

Stefan Larsson

Våra partners

Låt oss berätta mer

Vi skapar hem för alla

Kontakta Bronstornet Fastigheter så berättar vi mer.